Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/9/0/8/frdrotterdam.nl/httpd.www/wp-content/plugins/smooth-slider/slider_versions/widgets_1.php on line 52 Over ons – FRD.

Het Financieelrechtelijk Dispuut Rotterdam is in 2014 opgericht voor de masterstudenten Financieel Recht. Ons doel is om een brug te slaan tussen de studenten en toekomstige werkgevers.


In 2014 heeft een viertal studenten Financieel Recht het initiatief genomen om voor deze master een dispuut op te richten zodat ook zij vertegenwoordigd zouden zijn binnen de Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam. Kort daarna was het Financieelrechtelijk Dispuut Rotterdam (FRD) een feit.

Met veel enthousiasme is het FRD sinds haar oprichting direct begonnen met het organiseren van relevante activiteiten voor masterstudenten Financieel Recht. Ook is het FRD in die periode sterk gegroeid in ledenaantal.

Dit collegejaar heeft het nieuwe bestuur zich ten doel gesteld om opnieuw veel interessante bezoeken en inhousedagen te organiseren zodat de masterstudenten en bachelorstudenten met een interesse in Financieel Recht in contact kunnen komen met toekomstige werkgevers.

Lid worden van het FRD is erg makkelijk, kijk op onze website onder ‘Lid worden‘ voor meer informatie. Alle leden krijgen maandelijks een online nieuwsbrief toegestuurd. Hou daarnaast de website in de gaten en like ons op Facebook zodat jij het meteen weet wanneer er activiteiten gepland staan!

Sluit Menu